Barion Pixel

Projektjeink

A reBird megalapításakor biztosak voltunk abban, hogy a termékek után befolyt összegekből szeretnénk különböző alapítványok munkáját, misszióját támogatni. 

A kiválasztás során egyértelmű koncepciónk volt.
Olyan szervezeteket szeretnénk Veletek közösen támogatni, akik hazánk területén folytatják a tevékenységüket és teljesen transzparensek.

Így jutottunk el a 10 millió Fa és az Aztakeservit közösségéhez.
Leegyszerűsítve a 10 millió Fa közössége fákat ültet a tisztább levegő érdekében, míg az Aztakeservit csapata hazai vizeink műanyagtól való mentesítését vállalja.
Ha bővebben szeretnétek olvasni a munkásságukról, akkor olvassátok el a róluk szóló blogbejegyzéseinket, a fenti logójukra kattintva meg is tehetitek ezt.

 

Hogyan tudjuk őket támogatni?

Lejjebb látható kettő alap, két különböző céllal létrehozva. Minden termék vásárlásakor a kosárba helyezés előtt kiválaszthatjátok, hogy az általatok preferált alapba kerüljön 250 Forint. 

Természetesen mi sem szeretnénk kimaradni a jóból, így mindkét "persely" 100.000 Forintról indul.

 

 

Hogyan kerül hozzájuk a felajánlás?

Amikor egy nagyobb összeg összegyűlik, illetve az alapítványok valamilyen eseményt szerveznek, úgy azonnal a rendelkezésükre bocsátjuk az alapban elkülönítésre került összeget. Minden esetben feltöltésre kerül egy teljesítési igazolás, hogy az általunk elvárt transzparenciának mi is eleget tegyünk!

 

10 millió Fa Alapítvány fa ültetési ajánlatát, valamint teljesítési igazolásait meg tudod tekinteni, ha rákattintasz az alapítvány nevére.

Eddig az általatok megvásárolt termékek után befolyt összegek:

263 000.- Ft

Hazai vizeink műanyagtól való mentesítésére az élővilág sokszínűségének megóvása érdekében

151 750.- Ft

Fák ültetése a tisztább levegőért